Алтернатива Настани

МКЦ: ZJM Big Band Orchestra & Macedonian Guitar Heroes

  На 24 август, со почеток од 21 часот, во Паркот пред МКЦ ќе се одржи концертот под наслов – ZJM Big Band Orchestra & Macedonian Guitar Heroes.   Несекојдневен и единствен настан кој на иста сцена ќе ги обедини сите најдобри македонски гитаристи, придружувани од ЗЏМ Биг Бенд Оркестарот, под диригентство на Џијан Емин. […]