Вести Македонија Став Ударни вести

ТУК бара да се направат измени на најновата Одлуката за превентивни препораки

  Туристичко угостителска комора на Македонија ставајќи акцент за заштита на здравјето како приоритет, од почетокот на здравствено-економската криза активно дава придонес со доставување на мерките кои се ефикасни и спроведливо со цел намалување на трансмисијата на болеста, а истовремено кои имаат најмали негативни економски последици. Во таа насока ја истакнуваме потребата да се направат […]