Вести Изјави Македонија Ударни вести

Заев: Драги деца, родители и наставници нека е среќен првиот училишен ден!

  “На сите првачиња и на сите родители им го честитам почетокот на најважната фаза во нивниот живот кога ќе ги истражуваат неизмерните длабочини на знаењето. Знам дека нивната љубопитност и желба за истражување ќе им донесе радост за секое стекнато знаење. Тоа е нивниот влог за успешна и убава иднина”, се обрати премиерот Заев […]