Музика и Филм

Давид Мукка го претстави својот нов музички албум MONSTERS

  Поради некоја причина, кога се помислува на музиката на David Mukka, невозможно е да се избегне чувството на оригиналната енергија и колективното искуство, кои што таа со себе ги носи.     По кратка пауза од своето претходно музичко творештво со Project Orpheus, Давид Мукка (David Mukka), одлучува да биде соло артист. Преку идејата […]