Вести Македонија Ударни вести

Средба на Претседателот Џафери со делегација на Литванскиот Парламент

  Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, денес оствари средба со делегација на Литванскиот Парламент предводена од Аудрониус Ажубалис, шеф на Делегацијата и потпретседател на Меѓу-парламентарната група за соработка со земјите од Западен Балкан на Литванскиот парламент.     Тој изрази задоволство од остварувањето на оваа посета и покрај ограничувањата на здравствените […]