Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Евроинс донираше опрема за сензорна соба во ООУ „Блаже Конески“

  Основното општинско училиште „Блаже Конески“ од Општина Аеродром доби нова сензорна соба направена со донација на Евроинс Осигурување кон…

Read More