Вести Македонија Ударни вести

Град Скопје поставува паноа за бесплатно изборно рекламирање во градот

  Град Скопје ги известува подносителите на листите за кандидати за Локалните избори, дека согласно со Одлуката за условите за добивање право за користење место за истакнување изборни плакати во градот („Сл.гласник на Град Скопје” бр.6/06), дека Град Скопје поставува паноа за бесплатно изборно рекламирање на посебно определени локации. За добивање право на користење место […]