Вести Македонија Став Ударни вести

МЕЃАШИ: МОН да воведе задолжително бесплатно тестирање за сите ученици и персонал во училиштата

  Став на Првата детска амбасада во светот МЕЃАШИ за актуелните случувања во образованието Следејќи ги активно  случувањата во изминатиот период, пред и по почетокот на новата учебна година,  Првата детска амбасада во светот МЕЃАШИ, одлучи јавно да повика на проактивност и мобилност од страна на Министерството за образование и наука (МОН) и другите чинители кои имаат […]