Categories: Алтернатива, Настани

Кампања „Биди чудо од девојка“ и отворен конкурс за стрип

Проектот „Еднакви можности за девојчиња и млади жени во Северна Mакедонија“ спроведен од Националниот младински совет на Македонија (НМСМ) и Stella Network, со финансиска поддршка…

Повеќе