Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Голема хуманитарна донација на Comodita Home на душеци и перници од над 100 000 евра

  Comodita Home, најголемиот малопродажен ланец за производи за домот,  ќе помогне со донации на повеќе здравствени установи во земјава,…

Повеќе