Алтернатива Настани

Нова книга на ИЛИ-ИЛИ „Чудовиштето“ од Владимир Зарев

  Деновиве од печат излезе преводот на книгата „Чудовиштето“ од Владимир Зарев, како 199 наслов во популарната едиција „ПРОаЗА“ на издавачката куќа ИЛИ-ИЛИ. По издавањето на романот „Пропаст“ од истиот автор во 2019 година, ИЛИ-ИЛИ продолжува да ја следи работата на познатиот писател, чии дела од бугарски на македонски јазик ги преведува Бранислав Мирчевски. Излегувањето […]