Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Утре „Ден без автомобили“ – изменет режим на сообраќај во Скопје

  Утре со почеток од 11.00 часот, во организација на Град Скопје–Сектор за сообраќај, ќе се одржи настан под наслов…

Повеќе