Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани

“Comodita Home” за Црвен Крст – Скопје: Донација на душеци вредна над 2 милиони денари

  Comodita Home, најголемиот малопродажен ланец за производи за домот, денес пред Пунктот за бездомници во Момин Поток донираше душеци за Црвен Крст на Град…

Повеќе
Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Донација на Comodita Home на ЈЗУ Универзитетска Клиника за државна кардиохирургија

  Comodita Home донираше душеци, перници и постелнини на ЈЗУ Универзитетска Клиника за државна кардиохирургија!   Со оваа акција ја продолжуваме хуманата…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Comodita Home донираше душеци за ЈЗУ Специјализирана болница за геријатриска и палијативна медицина

  Во рамки на нашата хумана мисија под слоганот „Секој сон е важен“, Comodita Home продолжува со своите активности. По првичната донација на…

Повеќе
Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Comodita Home ја започна хуманата мисија со донација на душеци на Детската Клиника Козле

  Со донацијата на Детска Клиника Козле, Comodita Home ја започнува својата хумана акција на донации на над 1500 душеци, а донацијата…

Повеќе