Вести Македонија Ударни вести

Маричиќ – Матуела: Почетокот на преговорите со ЕУ ќе дадe позитивен импулс во општеството

  Министерот за правда Бојан Маричиќ оствари средба со вршителот на должноста директорка за Западен Балкан во Генералниот Директорат за соседство и преговори за проширување на Унијата, Микела Матуела, на која се разговараше ЕУ перспективите на земјата и чекорите кои се преземаат во правосудството со цел зацврстување на правната држава.     Маричиќ на средбата […]