Вести Македонија Ударни вести

Средба на министерот Спасовски со рускиот амбасадор Сергеј Александрович Баздникин

  Денеска во Министерството за внатрешни работи на Република Северна Македонија, се одржа средба помеѓу Министерот за внатрешни работи на Република Северна Македонија г. Оливер Спасовски и Амбасадорот на Руската Федерација Н.Е. Сергеј Александрович Баздникин со придружна делегација.     На средбата се разговараше за унапредувањето на меѓусебната билатерална соработка, при што од руската страна […]