Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

ССК и Prime Blue Institute: Воведување на стандарди за одржливост на фирмите

  Сојузот на стопански комори на Македонија и институтот „Prime Point Partners“ потпишаа Договор за стратешка соработка со цел обезбедување…

Read More
Categories: Вести, Изјави, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Заев: Можно е придвижување со Бугарија пред Божиќ

  Во интервју за австрискиот весник „Стандард“ на прашањето за бугарското вето на пристапните преговори за Северна Македонија во ЕУ…

Read More