Вести Македонија Ударни вести

Пуштен во употреба мега проектот Паркинг над Бит пазар со 220 паркинг места

  Градоначалникот на Чаир и кандидатот на ДУИ за следните 4 години, Висар Ганиу, денеска го пушти во употреба мега проектот – Паркинг над Бит пазар со капацитет од 220 паркинг места.     Во присуство на трговците и многу граѓани, Ганиу рече дека овој голем проект ги демантира сите оние кои велат дека Чаир […]