Categories: Алтернатива, Македонија, Настани

„Т’га за југ“ го одбележа навршувањето на 72 години од крајот на Граѓанската војна во Грција

  Со пригоден настан Републичкото здружение на децата бегалци „Т’га за југ“ го одбележа навршувањето на 72 години од крајот…

Повеќе