Алтернатива Македонија Настани

„Т’га за југ“ го одбележа навршувањето на 72 години од крајот на Граѓанската војна во Грција

  Со пригоден настан Републичкото здружение на децата бегалци „Т’га за југ“ го одбележа навршувањето на 72 години од крајот на Граѓанската војна 1949-2021 во Грција, како и 36 години од формирањето на ова здружение. Во име на Владата учесниците на овој настан и членовите на здружението ги поздрави советникот за труд и социјална политика […]