Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Денеска истекува рокот за купување граѓански обврзници од втората емисија

  Денеска истекува рокот во кој граѓаните можат да запишат граѓански обврзници од втората емисија, за која аукцијата ќе се…

Read More
Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Со новиот Предлог-Закон администрацијата во петок ќе работи само 4 часа

  Новиот предлог-закон за административните службеници предвидува вработените во администрацијата секој петок да работат со скратено работно време. Во предлогот…

Read More