Categories: Вести, Македонија, Став, Ударни вести

Сојузот на извидници го суспендира првиот скопски извиднички одред

  Сојуз на извидници на Македонија „Скаут Македонија“ испрати соопштение по повод актуелните случувања кои, велат, го нарушуваат имиџот на…

Повеќе