Вести Изјави Македонија Ударни вести

Шилегов: Со “Паметен Град” штедиме 1,3 милиони кои се враќаат за граѓаните

  Во тек е последната фаза од на проектот Скопје паметен град, кој започна во март годинава. Преку иновативна и напредна технологија, главниот град ќе добие поздрава животна средина, намалување на трошоците, подобри услуги и подобра комуникација со граѓаните, поголема безбедност, а со тоа и поквалитетен живот. Со употреба на технологијата за Теснопојасен интернет и […]