Вести Македонија Топ теми Ударни вести

„Кажи не!“ Кампања за зголемување на свеста за опасностите од споделување фото и видео материјали на Интернет

  „Кажи не!“     Сексуалната злоупотреба на деца на Интернет остава далекусежни последици врз жртвата, која мора да живее со сознанието дека фотографиите и видеата добиени преку злоупотреба на довербата може да се шират на Интернет во секое време и да бидат достапни за секого. Затоа, во соработка со полициите во регионот и Европол, […]