Вести Изјави Македонија

Јаневски: Грижата за граѓаните од третата доба е еден од нашите приоритети

  Кандидатот за градоначалник на општина Ѓорче Петров од Движењето “Одлучно за промени” Љупчо Јаневски, носителот на листата Бојан Петровски и дел од кандидатите за советници, на повеќе средби во општината, разговaраа со повозрасните жители. На средбите се детектираа повеќе проблеми на нашите граѓани од третата доба. Грижата за нашите граѓани е приоритет, затоа во […]