Вести Изјави Македонија Ударни вести

ШИЛЕГОВ: Скопската ЗОО станува регионална туристичка атракција

  Заедно со збогатувањето на нови содржини за посетителите во изминатите 4 години расте и интересот за посети на Зоолошката градина во Скопје не само од страна на жителите на градот, туку и од многу други градови од земјата и регионот. Дино парк, фламинга, пингвини, слонови се само дел од новата понуда на Скопје ЗОО […]