Алтернатива Настани

МНТ: Комуникациска современа музичка драма “Само глас” од Нина Плавањац

  Комуникациска современа музичка драма – Само глас од Нина Плавањац Превод на текстот: Звездана Ангеловска Превод на сонговите од англиски јазик: Елена Китановска Режисер, композитор, сценограф и дизајнер на светло: Марјан Неќак Видеодизајнер: Марин Лукановиќ Костимограф: Наташа Павлиќиќ Дополнителни снимки: Bigwavemaster1 и Happy Falcon Crew Благодарност за: Иво Ковачиќ, Ервин Сантјаго, Грем Хејтли и […]