Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

ДИК почнува со дистрибуција на доверливиот избирачки материјал до ОИК

  Државната изборна комисија (ДИК) денеска од печатницата „Киро Дандаро“ во Битола ќе започне со дистрибуција и доставување на доверливиот…

Повеќе