Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Чин на храбост: Докторка донираше матични клетки за да спаси живот на пациент

  На Клиниката за хематологија се реализираше значаен чин на храбост и човекољубие, кога млад лекар донираше хематопоетски матични клетки…

Повеќе
Categories: Вести, Изјави, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Деветгодишниот Никола е првиот донор на матични клетки со што ја спаси својата сестра Ана Марија

  “Ана Марија и нејзиниот мал брат Никола се деца за восхит! Ова деветгодишно весело момче што сака да биде…

Повеќе