Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Герасимовски откако ја донираше платата: Донирајте за лекување на деветгодишниот Никола

  Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски ја донираше својата мартовска плата за извршување на оперативна интервенција на ученик кој…

Read More
Categories: Вести, Изјави, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Деветгодишниот Никола е првиот донор на матични клетки со што ја спаси својата сестра Ана Марија

  “Ана Марија и нејзиниот мал брат Никола се деца за восхит! Ова деветгодишно весело момче што сака да биде…

Read More