Categories: Вести, Свет, Став, Ударни вести

Колашин и Мојковац: Градови на можности се уништуваат од назадни просторни планови

  И Колашин и Мојковац ги краси природа со незамислива убавина. Тоа се малечки градови, на коишто околните планини Бјеласица…

Повеќе
Categories: Вести, Свет, Став

Власта и граѓаните во Црна Гора: Оглушени на предупредувањата, мерките и одговорноста

  Одлуките донесени од поранешната власт, како што се докажа, беа лоши. Одговорноста на новата влада најдобро се илустрира со…

Повеќе