Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Во тек е етапната исплата на октомвриските пензии

  Министерството за труд и социјална политика известува дека денеска 26.10.2021 год. (вторник) започна етапната исплата на октомвриските пензии. Пензиите…

Повеќе