Алтернатива Настани

КинеНова 2021 – Распоред на проекции во живо во Кинотека

  Програма на КИНЕНОВА – ФИЛМТРИРАЊЕ за Кинотека   28-ми октомври (четврток) Кинотека на Северна Македонија 17:15 часот – ТЕТОВИРАЊЕ / TATOO на Столе Попов – 132min 20:00 часот ЦВЕЌИЊА НА ВОДА / FLOWERS OF THE WATER, Тања Балаќ / Tanja Balakj – 26min  20:26 часот – ГАЛАКСИЈАТА АНДРОМЕДА / ANDROMEDA GALAXY на Море Рача […]