Вести Македонија Ударни вести

Скопје го доби Ист Гејт Мол – новото срце на градот

  Ист Гејт Мол – изграден во рекорден рок за 26 месеци, денес искажа благодарност за соработниците и партнерите, нов стимул за економски развој и 2.500 вработувања Во предвечерјето на официјалното отворање, во свечена есенска атмосфера се оддржа средба за закупците, соработниците и партнерите на Ист Гејт Мол. На присутните топло добредојде им посака инвеститорот […]