Categories: Вести, Македонија, Свет, Ударни вести

Унгарската опозиција води на анкетите, нивниот лидер сака да го екстрадира Груевски

  Опозициската алијанса од шест политички партии во Унгарија има предност на предизборните анкети од 4 проценти пред владејачката партија…

Повеќе