Алтернатива Настани

„Педесетте лица на стравот“- изложба на фотографии, актерски перформанс и живи статуи

  Педесетте лица на стравот“ (Fifty Faces of Fear) е  мултимедијален настан кој не смеете да го пропуштите денеска, на 31 октомври, на Ноќта на вештерките, во Социјалниот центар Дуња (ул. Рајко Жинзифов бр. 22,  спроти Градежен Факултет) во Скопје.     Проектот вклучува „Kуќа на Стравот“, изложба на фотографии, актерски перформанс и живи статуи […]