Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Д-р Крстески: Турските архиви – постојан извор на документи за Македонија

  На покана од директорот на Директоратот на државните архиви при Претседателството на Република Турција, проф. д-р Угур Унал, во…

Повеќе