Вести Македонија Ударни вести

Утре започнува последната шеста фаза од реконструкцијата на „Орце Николов“

  Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, за утре го најави почетокот на шестата и последна фаза од реконструкцијата на улицата „Орце Николов“ во Дебар Маало. Овој капитален проект, кој го започна претходниот градоначалник на општината, има за цел да воведе ред во сообраќајот, да даде хумана димензија и да го врати препознатливиот лик на […]