Алтернатива Настани

Кампањата „Вдоми куче, вдоми љубов“ продолжува (ВИДЕО)

  ЈП Лајка е благодарна и задоволна од одзивот на граѓаните кои се заинтересирани за вдомување на кучиња од нашиот стационар. Сакаме да истакнеме, дека со текот на нашето работење свеста кај граѓаните за вдомување на кучиња од нашето прифатилиште значително порасна. Со забрзано темпо се вдомуваат кучиња кај нас, но и во странство. Соработката […]