Вести Изјави Македонија Статуси Ударни вести

Деспотовски: Со #Концепт28 нема „криење“ од јавноста, пријателите, соседите

  Јован Деспотовски, кандидатот за лидер на СДСМ, во својата програма  „Концепт 28“ предвидува воведување директен избор на кандидати за градоначалник и пратеник од страна на членовите. “Со #Концепт28 воведуваме директен избор на кандидати за градоначалник и пратеник од страна на членовите. Носителите на јавни функции така ќе станат одговорни кон членството и граѓаните, а […]