Алтернатива Настани

“Танц Фест Скопје 2021” ја завршува сезоната со Скапино балет Ротердам и Скопје танцовиот театар

  Танц Фест Скопје 2021 ја завршува сезоната со настап на Скапино балет Ротердам и Скопје танцовиот театар, во чест на долгогодишната соработка со холандски уметници и создавање на современата танцова сцена.   Програма ВЕСУЛ Скапино балет Ротердам Кореографија: Ед Вуб Танчер: Рубен Гарсија Арабит Музика: Весул, Жак Брел Доделување на наградата МЕНАДА за поддршка […]