Алтернатива Музика и Филм Настани

Промоција на видеозаписот, на новата песна на Горан Тонев – „Не можеш без мене“

  Во петок 17 декември, во MADISON Garden (до Театар Комедија), со почеток од 20 часот, во присуство на голем број пријатели, музички соработници и претставници на медиумите, ќе се случи промоцијата на видеозаписот, на новата песна на Горан Тонев – „Не можеш без мене“. Водител на промоцијата ќе биде познатото ТВ-лице Ведрана Ѓорѓевиќ.   […]