Алтернатива Настани

Изложба на Перица Георгиев во Чифте амам: „И во огнот штом ќе запролети“

  Изложба на Перица Георгиев „И во огнот штом ќе запролети“, во Национална галерија, 21 декември, во 20 часот Со изложбата во Национална галерија, неформална камерна ретроспектива на дела од периодот на неговото делување од крајот на минатиот милениум, Перица Георгиев-Пепси нѐ воведува во егзистенцијално-духовни прашања и ги бара одговорите за смислата на животот и […]