Алтернатива Настани

Ученици од Општина Карпош на 15. ликовна колонија „Св. Пантелејмон“

  Во организација на Детскиот ликовен центар, со поддршка на општина Карпош, се одржа јубилејната 15. ликовна колонија „Св. Пантелејмон“. Досега, оваа културна манифестација беше од меѓународен карактер, бидејќи во неа учествуваа и ученици од општините кои се збратимени со локалната самоуправа од Карпош. Годинава, заради ситуацијата со пандемијата (ковид-19), на ликовната колонија учествуваа само […]