Алтернатива Настани

МНТ: „Драма изгубена во времето“ од Сашко Насев

  МНТ, 28 декември „Драма изгубена во времето “, од С. Насев – по мотиви на „Темносино, речиси црно“ од Танасис Валтинос, во режија на Владлен Александров   Десет гледни точки за „Драма изгубена во времето“ Ова е пиеса за животот и смртта! Ова е пиеса за човекот и светот, во кој животот е денес! […]