Алтернатива Вести Македонија Настани

Нуркачите од “АМФОРА” ја поставија Новогодишната елка под вода 2022

  Нуркачите од нуркачкиот центар „Амфора“ традиционално, 19та година по ред, ја накитија новогодишната елка под вода кај Заливот на Коските во Охрид.         На уникатен начин им ја честитаат Новата година и божиќните празници на граѓаните на Република Северна Македонија.          Подводната елка ќе биде своевидна атракција во склоп на […]