Алтернатива Настани

МНТ: “Работи за кои не зборуваме” – лични монолози

  МНТ, Работи за кои не зборуваме, 14 јануари, Авторски проект на екипата базиран на лични монолози, анонимни сведоштва и документарен материјал   Режисер:Нела Витошевиќ Драматург: Викторија Рангелова-Петровска Сценограф: Васил Христов Костимограф: Роза Трајческа-Ристовска Користена музика: Крсте Роџевски Избор на музика: Нела Витошевиќ Идејно решение за плакат: Борче Димитриоски   Играат: Драгана Костадиновска, Ивана Павлаковиќ, […]