Алтернатива Настани

Драмски театар: “Чудна случка со кучето во ноќта” во режија на Зоја Бузалковска

  Автор: Сајмон Стивенс (според романот на Марк Хадон) Режија: Зоја Бузалковска Превод: Благоја Бошковски Буцко Драматург: Александра Бошковска Сценограф: Константин Трпеноски 3D Mapping видео дизајн: Osama Almughanni Костимограф: Елена Вангеловска и Раде Василев Авторска музика: Давид Ангелевски Кореографија и free running техника: Симон Симоновски Асистент на режија: Димче Николовски Асистент на сценографија: Марија Мукоска […]