Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Маричиќ му ја предаде функцијата министер за правда на Тупанчески

  Маричиќ денеска во Министерството за правда ја предаде министерската функција на својот наследник проф. д-р Никола Тупанчевски. Поранешниот прв…

Повеќе