Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Второто полугодие за основното и средното образование се одлага за 1 февруари

    Владата на втората, редовна седница, којашто се одржа преку видео конференциска врска, донесе одлука почетокот на второто полугодие…

Повеќе