Вести Македонија Статуси Ударни вести

Мешковска: Затворањето на базенот Карпош е срамно и крајно неодговорно!

  Наташа Мешковска на својот фб профил напиша дека базенот Борис Трајковски вчера се затвори. “Денес се затвори под клуч единствениот пливачки објект кој функционираше за клубовите и граѓаните – базенот Карпош. Со тоа и официјално се уништи најздравиот спорт за секое дете, за секој човек, пливањето. Спорт во кој имаше врвни резултети и нацијата […]